A 69. Vasutasnap kitüntetettjei

Társaságunk menedzsmentjének idén is lehetősége volt két kollégát felterjeszteni Elnök-vezérigazgatói Dicséretre a 69. Vasutasnap alkalmából.

 

Dr. Kovács Magdolna, foglalkozás-egészségügyi orvos

1987-ben kezdett el dolgozni a Dunakeszi Vagongyártó és Javító Kft, valamint a MÁV TEK váci rendelőjében üzemorvosként és háziorvosként. Tevékenyen részt vesz az intézet működőképességének biztosításában. A betegei elégedettek. Fiatalos dinamizmusával a rendelő működésének és fejlesztésének fontos szereplője. Lelkiismeretes, odaadó, önfeláldozó munkájával a többi munkatárs példaképe.

 

Berzéky János Árpádné, foglalkozás-egészségügyi asszisztens

1985-ben kezdte pályafutását a MÁV TEK rendelőjében a Kerepesi úton Dr. Török Irma asszisztenseként. 2006-ban került a budapesti, Podmaniczky utcai rendelőintézetbe. 2018. szeptemberétől foglalkozás-egészségügyi csoportvezető asszisztens. Tevékenyen részt vesz az intézet működőképességének biztosításában. Szervező képessége egyedülálló. Lelkiismeretes, odaadó, önfeláldozó munkájával a többi munkatárs példaképe.

 

Mindkét munkatársunk 2019. július 12-én vehette át Oklevelét, melyhez szívből gratulálunk és további sikereket kívánunk munkájukhoz!

 

Dr. Pásztélyi Zsolt

ügyvezető