MKB Szép kártyák - Tájékoztató a változásokról

Az MKB Bank kiküldte a munkavállalóknak az MKB SZÉP Kártyás számlavezetési ajánlatát

 

Tisztelt Munkáltató!

A vonatkozó jogszabály változása miatt, ahogy arról az MKB SZÉP Kártya honlapján (www.mkbszepkartya.hu) is tájékozódhatott, megváltoznak a munkavállalók részére juttatható cafeteria és ezen belül a SZÉP Kártya szolgáltatás szabályai. Az egyik legfontosabb változás, hogy az MKB SZÉP Kártya esetében 2019. január 2-tól a munkáltató csak a munkavállaló pénzintézetnél vezetett speciális (kifejezetten ebből a célból nyitott) bankszámláira utalhatja a SZÉP Kártyára szánt összegeket.

Az MKB Bank az Önök MKB SZÉP Kártyával rendelkező munkavállalói számára is megküldte az MKB SZÉP Kártyás számlavezetési ajánlatát.
Kérjük, hívják fel dolgozóik figyelmét arra, hogy nyissák meg a Személyes tárhelyükre küldött ajánlatot annak érdekében, hogy 2019-ben is kaphassanak SZÉP Kártyás juttatást.  (Fontos: azok a Munkavállalók is be tudnak lépni Személyes tárhelyükre és meg tudják nyitni az MKB Bank ajánlatát, akik számára nem regisztráltak E-mail címet/vagy hibás E-mail cím miatt nem kapták meg a számukra küldött figyelemfelhívó E-mail-t!)

 

Üdvözlettel: MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft / MKB Bank Zrt.