Tájékoztatás B.Braun különdíj elnyeréséről

Tisztelt Munkatársaink!

 

Örömmel tájékoztatom Önöket arról, hogy a Medicina évkönyvhöz kapcsolódó, évek óta zajló pályázaton a zsűri értékelése alapján

 

2019-ben a Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. nyerte el a

B. Braun különdíjat, és a vele járó 1.000.000 forintos elismerést. 

 

 

 

 

 Pályázaton a társaság által kitöltött adatlap nyomán érdemeltük ki az elismerést.  A Medicina TOP 200 kiadványhoz kötődően évek óta kiadják a:

  • Kiváló Klinikai Központ,
  • Kiváló Regionális Nagykórház
  • Kiváló Megyei Kórház
  • Kiváló Városi Kórház

díjakat, amelyek nem járnak pénzbeli elismeréssel és a szakkórházaknak járó B.Braun különdíjat, amely az említett 1.000.000 forintos elismeréssel jár.

 

A díjátadásra 2019. október 8-án, a Hungexpón, a Medicina konferencia első napját követő gálaesten került sor.

A díjat dr. Pásztélyi Zsolt ügyvezető vette át prof. dr. Kovács Árpádtól, a Költségvetési Tanács és a Magyar Közgazdasági Társaság elnökétől, Nógrádi Tóth Erzsébettől, a Medicina TOP 200 alapító főszerkesztőjétől., illetve a B. Braun Magyarország képviselőjétől. A díjátadáson jelen volt még a fekvő divíziók képviseletében dr. Dalmadi Alice orvosigazgató asszony.

 

 

 

 

 

 

 

A zsűri elnöke, dr. Velkey György, a Bethesda Kórház főigazgatója, a Kórházszövetség leköszönő elnöke ekként méltatta a Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. munkáját:

 

„A Társaság a Medicina kórházi pályázatokon minden évben részt vesz, adatszolgáltatása megbízható, reális. Sajátos szerepére és egyedi belső szerkezetére tekintettel a többi pályázó egészségügyi intézménnyel nehezen egybevethető a teljesítménye. A Kft. minden szempontból elismerésre méltóan működik, gazdálkodása kiegyensúlyozott, szervezettsége és szabályozottsága átlag feletti, emberi erőforrás ellátottsága megfelelő. A nehezebb infrastrukturális feltételeit a megbízható működtetés és irányítás kompenzálja.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A díj elnyerésében való aktív segítséget köszönöm minden kollégának. Ez egy közös sikere a teljes csapatnak. A díjat B.Braun eszközök beszerzésén keresztül kapjuk meg, amelynek részleteivel jelentkezek majd.

 

Budapest, 2019. november 15.

 

                                                                                                                                                                          Dr. Pásztélyi Zsolt

                                                                                                                                                                                ügyvezető